Main content

Uw diagnose: Een 53-jarige stratenmaker heeft een langzaam groeiende, iets jeukende plek op zijn linker thoraxhelft. Bij krabben komen er af en toe schilfers en korstjes los. Wat is uw diagnose?

  • Week 1, 2017
Een 53-jarige stratenmaker heeft een langzaam groeiende, iets jeukende plek op zijn linker thoraxhelft. Bij krabben komen er af en toe schilfers en korstjes los. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Een 71-jarige vrouw komt op het spreekuur met een acuut ontstane, vaste, elastische zwelling links in de hals. Zij heeft geen koorts en is niet ziek. Wat is uw diagnose?

  • Week 49, 2016
Een 71-jarige vrouw komt op het spreekuur met een acuut ontstane, vaste, elastische zwelling links in de hals. Zij heeft geen koorts en is niet ziek. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Een 70-jarige man presenteert zich met een witte vlek onder op het tandvlees. Hij heeft geen pijn, maar de vlek is ook niet weg te poetsen. Wat is uw diagnose?

  • Week 44, 2016
Een 70-jarige man presenteert zich met een witte vlek onder op het tandvlees. Hij heeft geen pijn, maar de vlek is ook niet weg te poetsen. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Een moeder komt op het spreekuur met haar tien dagen oude zoon, die sinds een paar dagen een blaar in zijn rechterlies heeft. Twee kleinere blaartjes zijn reeds verdwenen. Wat is uw diagnose?

  • Week 4, 2016

 

Uw diagnose: Een 32-jarige man stoot geregeld zijn hand. Nadat hij zich in zijn vinger heeft gesneden ter hoogte van MCP-3, is een niet-pijnlijke, wat rode plek ontstaan. Wat is uw diagnose?

  • Week 35, 2016
Een 32-jarige man stoot geregeld zijn hand. Nadat hij zich in zijn vinger heeft gesneden ter hoogte van MCP-3, is een niet-pijnlijke, wat rode plek ontstaan. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Een man van 82 heeft een plek op het oor die niet wil genezen. De plek is af en toe wat vochtig. Er zijn verder geen afwijkingen zichtbaar. Wat is uw diagnose?

  • Week 29, 2016
Een man van 82 heeft een plek op het oor die niet wil genezen. De plek is af en toe wat vochtig. Er zijn verder geen afwijkingen zichtbaar. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Een 92-jarige vrouw heeft al jaren een verheven naevus in de hals. Sinds een aantal maanden verandert deze van kleur en grootte. Wat is uw diagnose?

  • Week 26, 2016
Een 92-jarige vrouw heeft al jaren een verheven naevus in de hals. Sinds een aantal maanden verandert deze van kleur en grootte. Wat is uw diagnose?

 

Uw diagnose: Bij deze 88-jarige vrouwelijke kluizenaar ziet u een gesteelde hyperkeratotische nodus aan haar bovenarm van 5 x 3 x 3 centimeter. Wat is uw diagnose?

  • Week 22, 2016
Bij deze 88-jarige vrouwelijke kluizenaar ziet u een gesteelde hyperkeratotische nodus aan haar bovenarm van 5 x 3 x 3 centimeter. Wat is uw diagnose?