NHG Forum

6-10 juli WONCA Europe Week [Column]

Gepubliceerd
1 juli 2021
Voor degenen die nu direct aan chocolade denken: WONCA klinkt niet alleen naar een wereldberoemd karakter van Roald Dahl, maar is ook het acronym van de wereldorganisatie van huisartsen: World Organization of National Colleges, Academies and Academic Associations of General Practitioners/Family Physicians.
0 reacties
Dorien Zwart en Jako Burgers
Dorien Zwart en Jako Burgers
© Margot Scheerder

Het NHG organiseert in juli de jaarlijkse WONCA Europe-conferentie. In deze tijd van COVID-19 geen sinecure. Maar, we passen ons aan. We gaan virtueel en wat zijn we trots op het resultaat: WONCA Europe Conference 2021 wordt toegankelijker, duurzamer en minstens zo inspirerend als tevoren!

Het thema van de conferentie is Practicing Person Centred Care. Sprekers uit de wereldtop brengen persoonsgerichte zorg voor het voetlicht in 5 drieluiken over hot topics uit de huisartsgeneeskunde. Er is gelegenheid tot uitwisseling van ideeën en het ontmoeten van collega’s uit de hele wereld in tijdens virtuele ‘Round Table’-sessies. En voor de wetenschappelijk geïnteresseerden zijn er ‘Research Master Classes’. Vanuit 61 landen ontvingen we al aanmeldingen.

De live sessies zijn in de ochtend of aan het einde van de middag gepland zodat je bijvoorbeeld je spreekuur ernaast kan doen. In een virtuele lounge met chatrooms kun je collega’s die je wil spreken opzoeken. Alle content blijft 3 maanden beschikbaar voor de deelnemers. Later bijspijkeren kan dus ook. Accreditatie is geregeld (15 punten als je het hele congres volgt).

Laat je verrassen door deze nieuwe vorm van confereren. Ga naar woncaeurope2021.org om je in te schrijven en beleef met ons deze inspirerende editie van WONCA Europe!

Dorien Zwart, huisarts en voorzitter WONCA Europe 2021

Jako Burgers, huisarts en voorzitter wetenschappelijke commissie WONCA Europe 2021

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen