Praktijk

Congres ‘Dokteren doe je niet alleen’: H&W in NHG-stand

Gepubliceerd
5 november 2014
Wilt u voor H&W schrijven of heeft u daarover specifieke vragen? Op het komende NHG-congres kunt u de mogelijkheden met redactieleden en redactiemedewerkers bespreken. Tijdens de pauzes van het congres zijn we in de NHG-stand te vinden.
De redactie van H&W streeft ernaar iedere maand verschillende onderwerpen aan te bieden. Naast de onderzoeksartikelen en de NHG-Standaarden staan er verschillende kleine rubrieken in het blad. Deze rubrieken (zoals journaal, casuïstiek, spreekuur en import) sluiten nauw aan bij de dagelijkse praktijk van de huisarts. Wij denken daarom dat deze rubrieken ook geschreven kunnen worden door praktiserende huisartsen die (nog) niet veel ervaring hebben met schrijven.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan tijdens de pauzes naar de NHG-stand. Wij gaan graag met u in gesprek. Onze redactieleden kunnen u alles vertellen over de rubrieken en begeleiden u graag bij het schrijven. Enthousiasme en doorzettingsvermogen strekken tot aanbeveling. Enige ervaring met schrijven is een voordeel maar niet noodzakelijk.
Wilt u zich goed voorbereiden? Ga dan naar onze website http://www.henw.org/voorauteurs of neem per mail contact met ons op via redactie@nhg.org. We zien uit naar uw reactie.
Just Eekhof
Hoofdredacteur H&W

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Verder lezen