Praktijk

CWO-Weekend 2017

Gepubliceerd
2 maart 2017
Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2017 is het CWO-Weekend in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De doelgroep bestaat uit huisartsen, huisartsen die betrokken zijn bij nascholing, richtlijnen en wetenschap, aios, aiotho’s, onderzoekers en belangstellenden. Het thema ‘Van vraag naar opzet. Operationaliseren van onderzoeksvragen’ is helemaal toegespitst op de huisartsenpraktijk.

Onderzoeksvraag meetbaar maken

Onder operationaliseren verstaan we het concreet en meetbaar maken van een onderzoeksvraag. Na eerst vast te stellen wat u wilt weten en waarom u dat wilt, komt de volgende stap: het zoeken naar de beste onderzoeksstrategie, het design van het onderzoek. Het doel van dit weekend is ontdekken hoe u het meest passend design kunt ontwerpen om antwoord te vinden op een vraag uit de praktijk, met een voor de dagelijkse praktijk relevante uitkomst.
De kosten bedragen € 275,- of € 195,- (aios), inclusief cursusmateriaal en hotelarrangement. U kunt zich aanmelden via: https://www.eventure-online.com/eventure/login/P6c275cd3-a7fe-4a80-b747-ac433648af87 of via www.nhg.org (zoeken op CWO Weekend 2017). Accreditatie is 8,5 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij de secretaris van het CWO (cwo@nhg.org).

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen