NHG Forum

Gefeliciteerd met 65 jaar NHG

Gepubliceerd
1 januari 2022
2022 is een jubileumjaar: op 29 december 2021 bestond het NHG precies 65 jaar. Alle leden hebben onze verjaardagskaart gekregen. Al 65 jaar brengt het NHG wetenschap naar de praktijk en mede hierdoor heeft de huisartsenzorg zich ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige pijler en onmisbare spil in de Nederlandse gezondheidszorg.
0 reacties

Onze missie toont zich ook in de coronapandemie nog altijd actueel en van waarde. De werkdruk is hoog en dagelijks wordt een dringend beroep op u gedaan. De complexiteit van de casuïstiek, het speelveld en de organisatie van de huisartsenzorg neemt alleen maar toe.

Dit geldt ook voor het NHG. In de huisartsenzorg en als beroepsvereniging laten we steeds weer zien dat we ertoe doen en van toegevoegde waarde zijn. Maar, het kan altijd beter en daar zijn we ons van bewust. Daarom staat 2022 in het teken van Zichtbaar beter worden: onze standaarden en richtlijnen, Thuisarts.nl, NHG E-learnings en H&W maken we zichtbaar beter. Materialen die minder aandacht krijgen maken we beter zichtbaar, met als doel de huisartsen en hun team te blijven voorzien van de laatste inzichten voor de praktijk. Heeft u al een kijkje genomen op onze speciale jubileumwebsite?

Jubileumwebsite nhg65jaar.nl

In 2022 brengen we alle grote, belangrijke ontwikkelingen van NHG van de afgelopen 65 jaar onder de aandacht, evenals de toekomstige ontwikkelingen. Dat doen we op onze speciale website nhg65jaar.nl. We laten u daar zien hoe het vak en het NHG zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en vooral waar we met elkaar naartoe willen.

Elke maand staat een nieuw thema centraal en deze maand is dat de Vereniging. Wij vragen u regelmatig met ons mee te denken. Hoe doen wij het en waarmee zijn wij u beter van dienst? Wat zijn uw vragen en wensen? Samen zijn wij het NHG en zorgen wij ervoor dat we u en uw team blijven voorzien van de laatste inzichten voor de praktijk. Denkt u met ons mee en blijft u ons ook de komende 65 jaar nog uitdagen?

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen