NHG Forum

Gratis derde NHG-Congreswebinar op 4 november 2021

Gepubliceerd
1 oktober 2021
In aanloop naar het live NHG-Congres ‘Poten in de klei, kop in de cloud’ in 2022, is er op 4 november 2021 een webinar. Het is het derde – gratis – webinar in de reeks die u een eerste indruk geven van wat u op het congres kunt verwachten. Rode draad in alle evenementen is de inzet van digitale toepassingen in de huisartsenpraktijk. We belichten zowel de goede als de lastige punten van digitale zorg.
0 reacties

Inmiddels hebben we 2 webinars over telemonitoring en digitale praktijkvoering achter de rug. Deze zijn terug te kijken via de NHG-Leeromgeving. De derde en laatste in de reeks vindt plaats op donderdag 4 november 2021 op een nieuw online platform. Thema is: download of delete? Gratis voor NHG-leden en voor 1 punt geaccrediteerd.

Slaap Slecht slapen is een veel voorkomende klacht in de huisartsenpraktijk. Leer welke (digitale) interventies er mogelijk zijn zonder medicatie.

Big data minicollege De hoeveelheid beschikbare medische data groeit exponentieel. Maar hoe onttrekken we waarde uit deze big data? Waarde die relevant is voor de huisartsenzorg?

Design thinking De huisartsenzorg staat voor vele uitdagingen. Design thinking kan helpen om tot creatieve oplossingen te komen. Hoe betrekt u de patiënt hierbij? Tijdens het live congres is er ruimte om casussen verder met elkaar uit te werken.

➤ Meer informatie vindt u op nhgcongres.nl. Aanmelden kan via nhgcongres.nl of via de e-mail die u begin oktober ontvangt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen