NHG forum

NHG 3.0 zoekt frisse denkers

Gepubliceerd
5 augustus 2019
Het NHG is volop in ontwikkeling. Met ons strategisch programma NHG 3.0 professionaliseren en vernieuwen we ons genootschap naar de moderne tijdgeest. Dit doen we samen met u, want het NHG is van en voor de huisarts. Graag ontwikkelen we samen met u visie op de toekomst van de huisartsenzorg. Durft u zich te laten inspireren door ruime denkers, trendwatchers, technici en wetenschappers binnen en buiten de huisartsgeneeskunde?
0 reacties

Het is misschien even wennen, maar het NHG is niet meer de klassieke wetenschappelijke vereniging die vanuit een ivoren toren de huisarts voorschrijft wat hij moet doen. Liever spreken we leden aan op hun passie voor het vak.

Van het NHG-bureau vraagt dit ondernemerschap, innovatie, creativiteit en een andere manier van (samen)werken met huisartsen. Onze leden actief betrekken, met hen vooruit kijken, loslaten en accepteren dat kiezen ook doet verliezen. Met elkaar de schouders eronder, trots uitstralen en beter aansluiten op de behoeften vanuit de huisartsenpraktijk.

NHG 3.0 leidde het afgelopen half jaar tot een paar aardige resultaten, zoals een aantrekkelijker lidmaatschap voor aios en starters, een animatie over het ontwikkelen van standaarden en onze programma’s zichtbaar in het digitale jaarplan 2019. Volop in ontwikkeling is ons NHG Kenniscentrum Huisartsgeneeskunde, waar u veel inhoudelijke informatie kunt vinden en vragen kunt stellen. En uiteraard de digitalisering van onze richtlijnen op richtlijnen.nhg.org. Maar we willen meer.

Heeft u zin om mee te denken over het zorglandschap, de organisatie van het NHG, of de toekomst van de huisarts vanuit inhoudelijk perspectief? Dan bent u van harte welkom! Stuur een mail naar kenniscentrum@nhg.org onder vermelding van ‘NHG 3.0 frisse denker’.

Swanet Woldhuis, clusterhoofd NHG Kennis-centrum en strategisch programmamanager NHG 3.0, schreef deze maand de gastcolumn

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Verder lezen