NHG Forum

NHG-Congreswebinar over digitale praktijkvoering

Gepubliceerd
3 mei 2021
Wat betekent digitale praktijkvoering voor u? Op welke manier geeft u hier handen en voeten aan? Het antwoord op deze vragen zal voor ieder van u anders zijn. Feit is dat het digitaal werken in de huisartsenpraktijk een enorme vlucht heeft genomen. Door corona, maar ook omdat patiënten dankzij OPEN in 2020 toegang kregen tot hun patiëntdossier. Zoals huisartsen verschillend denken over digitale zorg, doen patiënten dat ook. Voor sommigen is het een uitkomst, voor anderen een brug te ver.
0 reacties

Digitaal het nieuwe normaal

In aanloop naar het NHG-Congres op 5 november 2021 belichten we tijdens een drietal webinars de inzet van digitale toepassingen in de huisartsenpraktijk. De goede maar ook de lastige punten van digitale zorg komen daarbij aan de orde. Tijdens het congres in november in Den Bosch vindt verdere verdieping plaats.

Het eerste webinar was op 10 december 2020 en ging over telemonitoring. Tijdens het tweede webinar op donderdag 10 juni 2021 maken we een korte verkenning wat het digitale werken betekent voor de huisarts, voor de patiënt en voor de toekomst. Het webinar is gratis voor NHG-leden en bedoeld voor huisartsen die

  • benieuwd zijn hoe andere huisartsen invulling geven aan digitaal werken

  • aan het begin staan van digitaal werken of juist al stappen gemaakt hebben

  • in 1 à 1,5 uur tijd inspiratie op willen doen wat er komt kijken bij digitaal werken in de huisartsenpraktijk

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen