NHG Forum

Online NHG-Wetenschapsdag op 5 en 11 februari

Gepubliceerd
30 december 2020
De NHG-Wetenschapsdag vindt in februari volledig online plaats in 2 sessies. De eerste sessie is op vrijdag 5 februari 2021 van 09:30 tot 12:00 uur. De tweede sessie is op donderdag 11 februari 2021 van 19:00 tot 21:30 uur. Het NHG organiseert de sessies in samenwerking met de afdeling huisartsgeneeskunde van Maastricht University.
0 reacties

Teamwork

Het thema van de Wetenschapsdag is ‘Teamwork in wetenschap, praktijk en onderwijs - als we het nou eens samen doen?’ Wat betekent dit voor onze rol als huisarts? We kunnen niet zonder een gezamenlijke aanpak met andere zorgprofessionals om goede zorg te bieden. In de online sessies belichten we teamwork van diverse kanten. Huisartsen Loes van Bokhoven en Henk Schers verzorgen beiden een keynote op 5 februari 2021. https://doktermedia.nl/ brengt nuance en duiding aan bij medisch nieuws. Zij verzorgen een keynote op 11 februari. Beide sessies beginnen met een plenaire start, om vervolgens uiteen te gaan in break-outrooms met korte onderzoekspresentaties en discussies. De sessies worden afgesloten met interessante Pecha Kucha’s, korte creatieve voordrachten.

Zowel voor huisartsonderzoekers als voor huisartsen

Heeft u interesse in klinische trials? Of bent u juist op zoek naar bruikbare wetenschap voor de praktijk? Tijdens de online NHG-Wetenschapsdagsessies kunt u volop nieuwe kennis en praktische toepassingen ophalen. Daarnaast is er voldoende tijd om te discussiëren en te chatten met collega’s. Accreditatie is aangevraagd.

➤ Meer informatie over het programma en aanmelden: nhgwetenschapsdag.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen