Nieuws

Tijdschrift voor praktijkondersteuning

Gepubliceerd
10 oktober 2006

Lezers gevraagd

Eind augustus landde het eerste nummer van het Tijdschrift voor praktijkondersteuning in uw praktijkbrievenbus. Met dit nieuwe tijdschrift willen we hét tijdschrift voor uw praktijkondersteuner maken, net zo goed als we de pretentie hebben om hét tijdschrift voor de Nederlandse huisarts te zijn. De reacties zijn zeer positief, maar een goed tijdschrift maken kunnen we alleen als er voldoende lezers zijn. Geef uw ondersteuner dus een abonnement. Voor het geld hoeft u het niet te laten, dus meer ondersteuners, meer abonnementen…

Schrijvers gevraagd

Een goed tijdschrift kan zeker niet zonder goede auteurs. Alle ideeën, hoe pril ook, zijn welkom. De redactie wil praktijkondersteuners helpen om in hun vak vooruit te komen en daar hoort goed leren schrijven ook bij. Bijdragen kunnen variëren van een ingezonden brief tot een praktijkonderzoek, van discussie tot praktische tips, en van een klinische les tot een boekbespreking. Wat is leuker dan als huisarts samen met je praktijkondersteuner een mooi artikel te schrijven? Ideeën en manuscripten zijn welkom op tpo@nhg-nl.org.

Critici gevraagd

We kunnen het wel mooi bedenken, maar misschien maken we wel een heel verkeerd tijdschrift. Ook kritiek van u en van uw praktijkondersteuner is meer dan welkom op tpo@nhg-nl.org.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Verder lezen