NHG Forum

Verbeterde NHG-richtlijnenwebsite

Gepubliceerd
1 juli 2021
De richtlijnenwebsite van het NHG is op basis van gebruikersfeedback verbeterd. De belangrijkste wijziging is dat gebruikers nu ook binnen de richtlijn gericht kunnen zoeken. Daarnaast zijn ook een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals het maken van een actuele pdf en de mogelijkheid om alle NHG-Standaarden en NHG-Behandelrichtlijnen te downloaden. Zo hebben gebruikers ook offline toegang tot de informatie, waar en wanneer zij dat nodig hebben.
0 reacties
richtlijnen.nhg.org
© richtlijnen.nhg.org

Gericht binnen een standaard of richtlijn zoeken was al mogelijk, maar is nu volledig geïntegreerd met behulp van een nieuwe zoekbalk in de linkerkolom. Zo zoekt en vindt u nog sneller de informatie die u nodig heeft.

  • Extra zoekbalk om snel binnen de standaard te zoeken

  • Switch snel en eenvoudig tussen samenvatting en volledige versie

  • Relevante patiëntinformatie via Thuisarts.nl bij het onderwerp staat in de rechterkolom

  • Uw vaardigheden opfrissen? Bekijk onze relevante instructiefilms en e-learnings

  • Beschikbaar op desktop en mobiel, online en offline

Deel uw feedback

Sinds de lancering vorig jaar zijn de richtlijnen meer dan 4,3 miljoen keer bezocht. Bijna 10 miljoen pagina’s zijn bekeken. En meer dan 666.000 documenten zijn gedownload. Daarmee blijven de richtlijnen van het NHG een belangrijk instrument in de huisartsenzorg. Daarom optimaliseren wij de richtlijnenwebsite continu, van vorm tot inhoud. Waar bent u blij mee of welke wensen heeft u nog? Vertel het ons via nhg.org/feedback.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Verder lezen