Mascha Witteman-de Kok

Mascha Witteman-de Kok

Mascha Witteman-de Kok is huisarts bij Huisartsenpraktijk De Ligne in Made.

 

Mascha: “Na de opleiding geneeskunde heb ik promotieonderzoek gedaan op het grensvlak van gezondheidswetenschappen, geneeskunde en implementatieonderzoek op het gebied van borstkanker. Nadien heb ik een aantal jaren de opleiding heelkunde gevolgd, maar dit gaf toch onvoldoende voldoening. Ik miste de diversiteit in patiënten, ziektebeelden en de opvolging van patiënten, zoals een huisarts dat heeft. In mijn vrije tijd tuinier ik graag en ben ik vrijwilliger bij de weidevogelbescherming.

Een goede huisarts blijft zichzelf prikkelen. H&W is een heel toegankelijke, laagdrempelige manier om dat te laten gebeuren.

Ik heb me bij het team van H&W aangesloten, omdat ik een verrijking in het dagelijks werk als huisarts en in mezelf als mens wilde. Een goede huisarts blijft zichzelf prikkelen. H&W is een heel toegankelijke, laagdrempelige manier om dat te laten gebeuren. Ik hoop dat ook de huisartsen die niet zoveel feeling hebben met wetenschap, geraakt worden door de titel of de kaft en daarom door willen lezen.”

Artikelen