Susanne Claessen

Susanne Claessen

Susanne Claessen, huisarts en epidemioloog, is gepromoveerd op de kwaliteit van palliatieve zorg en hoe huisartsen de palliatieve fase herkennen. Ze is interim teamleider en huisarts-docent bij de huisartsopleiding van Amsterdam UMC locatie AMC. Ze werkt sinds januari 2020 met veel plezier als redactielid bij H&W.

 

Susanne: “Mijn passies zijn kennis overdragen, wetenschap vertalen naar de dagelijkse praktijk van de huisarts en schrijven. Ik lever als redacteur met wetenschappelijke ervaring graag een bijdrage aan het verbinden van wetenschap en de dagelijkse praktijk in de spreekkamer. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het bedenken van ideeën voor H&W, zoals in een themanummer.

Mijn missie is dat H&W in 2025 gelezen wordt door alle aios, opleiders en praktiserend huisartsen in Nederland en dat H&W dan nóg multimedialer zal zijn.

Ik wil graag een oproep doen: neem vooral contact met ons op bij ideeën voor een artikel. Dit kan een onderzoeksartikel zijn, maar ook casuïstiek of een opinie. De redactie denkt graag mee om een idee nader uit werken en over de meest passende rubriek.”

 

Meer weten over Susanne?

Lees dan ook dit interview (december 2021).

Artikelen